Kontakt2020-10-25T17:35:22+00:00

Kontakt HippoXplore islandske heste!

VI STÅR KLAR TIL AT GIVE DIG EN GOD OPLEVELSE INDENFOR EN TIMES KØRSEL FRA KØBENHAVN

Adresse: Feddet 14, 4640 Faxe (1 times kørsel fra København) – find os bag svømmehallen
Telefon: (+45) 30 55 08 88
E-mail: info@hippoxplore.dk
CVR: 38844148

BOOKING  NIVEAUER   BETALING     AFLYSNING     SIKKERHED & ANSVAR     LINKS

Booking

Hos os kan du booke ridning på islænder i alle afskygninger, og det indenfor en times køreafstand af København.

Ved booking har vi brug for at du oplyser; det ønskede produkt, deltagernes vægt, deltagernes højde, alder (hvis børn), samt deltagernes erfaringsniveau.

Oplysninger om deltagervægt er vigtig da vi ønsker at matche vores gæster med de rette heste. Vore heste har individuelle grænser for ryttervægt, som ligger fra 60 kg på vores mindste islænder, over 65-75 kg på vores mellemstore islændere, til max 85 kg på vores største islænder.

Erfaringsniveauer kan beskrives som begynder, let øvet eller erfaren. Se dem herunder:

Niveauer

Begynder: Du har aldrig redet, eller du har redet tidligere, måske prøvet turridning, men aldrig modtaget undervisning i ridning. Begynderture foregår i roligt tempo (skridt).

Let øvet: Du har modtaget undervisning i ridning, kan føre tøjlerne rigtigt, stoppe og styre korrekt, samt har balance til at kunne komme op i letridning, så hesten ikke udsættes for belastende bump i ryggen i trav. Rustne voksne, og børn der har redet flere år på rideskole, hører ofte til i denne kategori. Let øvede ture er med tølt/trav, men uden galop.

Erfaren: Du er voksen eller over 12 år, og er en sikker rytter i terrænet, med styr på din signalgivning, som halv parade og korrekt galopanspring, ligesom du har balance til at stå sikkert i bøjlerne i højt tempo i ujævnt terræn. Mulighed for galop er til stede på erfarne ture, hvis føret tillader det, og hvis deltagerne på forhånd har ønsket det. Nævn derfor ved booking hvis du ønsker galop, så vi kan sikre at netop din tur kun bookes af ryttere der kan og vil galopere.

Er du i tvivl, så giv os et kald. Vi vil altid gerne hjælpe og vejlede.

Betaling

Al ridning er forudbetalt med mindre andet aftales.

Kontoplysninger er:

Hippoxplore v. Sabine Melgaard

Reg.nr. 2520 Kontonr. 6896694233

Alternativt kan der betales med Mobilepay til 992822

Parkering

HippoXplore er selvstændig udbyder, men huses af Feddet Camping hvor det ikke er muligt at parkere gratis. Vi informerer derfor alle vore kunder at det ved besøg hos os, koster DKK 50 pr bil, at parkere på campingpladsens parkeringsplads. Prisen omfatter desuden fri afbenyttelse af legepladser, toiletter og vandposter på stedet. Man kan betale med mønter i automaten ved bommen, eller man kan betale med kort i campingpladsens information hvis man ankommer i dennes åbningstid.

Sikkerhed og ansvar

Al ridning og håndtering af vore islændere foregår under brug af godkendte sikkerhedshjelme. Du kan medbringe din egen eller låne af os.

Det er vores ansvar at sørge for, at hestens udstyr sidder som det skal, og du får selvfølgelig en grundig introduktion til den hest, du skal ride eller omgås.

Bemærk at du, når du rider hos os, godkender, at al ridning og omgang med hestene sker på eget ansvar og risiko.

HippoXplore har IKKE en forsikring, der dækker ved skade på personer under turridning eller ved anden kontakt med hesten. Alle vores ryttere opfordres derfor til at have en fritids ulykkesforsikring samt nøje at følge vores instruktioner omkring sikkerhed med hestene.