Forberedelse2020-07-17T19:36:49+00:00

Forberedelse

Vi befinder os i forbindelse med Feddet Camping. Parkering foregår på Feddets parkering og koster 50 kr. Man kan betale via sms, Mobilepay eller kontant.

Når du har parkeret følger du den asfalterede vej forbi svømmehallen. Stalden ligger bagved svømmehallen.

Bemærk at ved turridning er mødetid 10 minutter før den bookede tid. Du skal møde omklædt, tisset af og klar til at ride. Dette for at tilsikre rettidig afgang. Husk at der kan være andre med på holdet – vi venter derfor ikke. Vi forbeholder os retten til at afvise kunder som kommer for sent uden tilbagebetaling.

Al ridning og håndtering af vores heste foregår under brug af godkendte sikkerhedshjelme. Du kan medbringe din egen eller låne af os.

Ingen klipklapper, sandaler eller åbne sko. Kondisko, støvler eller gummistøvler kan bruges.

Det er vores ansvar at sørge for, at hestens udstyr sidder som det skal, og du får selvfølgelig en grundig introduktion til den hest, du skal ride eller omgås.

Bemærk at du, når du rider hos os, godkender, at al ridning og omgang med hestene sker på eget ansvar og risiko.

HippoXplore har IKKE en forsikring, der dækker ved skade på personer under turridning eller anden kontakt med hestene. Alle vores rytter opfordres derfor til at have en fritids ulykkesforsikring samt nøje at følge vores instruktioner omkring sikkerhed med hestene.

Af hensyn til hestenes velbefindende, har vi en vægtgrænse på 85 kg. Vi forbeholder os retten til kontrolveje ved tvivl.