Grupper2019-04-14T18:57:04+00:00

Grupper & Events

Drag ud i det grønne på ridetur med f.eks. dine kollegaer, veninder eller kæreste. Nyd et af landets smukkeste naturområder fra hesteryg. Turen går til skoven, stranden og Sjællands største hede, på gode, stabile islandske heste, alt imens guiden formidler undervejs hvis dette ønskes.

Et eksempel kunne være en kæreste-tur med indlagt frokostpause på en hyggelig bænk ved vandet. Vi sørger for frokosten med picnickurv og rødternet dug.

Vores kapacitet er max 6-8 personer pr. tur, afhængigt af deltagernes ride niveau. Gruppen kan opdeles alt efter efaringsgrundlag, eller i kan vælge at ride sammen uanset niveau. I sidstnævnte tilfælde skal i være indstillet på, at turen vil foregå roligt (i skridt) når der er begyndere med.

Læs mere herunder om:

Praktisk ved grupper     Ridning for firma       Ridning for skoler/institutioner

Praktisk ved grupper

Ved booking er det vigtigt at i sender os en liste med gruppens deltagere, deres vægt og højde samt en præcis og ærlig beskrivelse af deres rideerfaring. Listen skal mailes til: info@hippoxplore.dk

Bemærk vores grænse for ryttervægt på max. 85 kg. Personer der på grund af vægtgrænsen ikke kan ride, er meget velkomne til at vandre med på de rolige ture i skridt. Det samme gælder selvfølgelig for personer der af anden grund ikke ønsker at ride.

Meget vigtigt! Husk at gøre alle i gruppen bekendt med vores regler om sikkerhed.

Feddet Camping, kan i læse mere om hvilke øvrige faciliteter og aktiviteter der tilbydes på stedet.

Ridning for firma

Forkæl kolleger eller ansatte med en guidet rideudflugt på islandsk hest til skov, strand og hede.

Der garanteres unikke naturoplevelser, hyggeligt samvær med dine arbejdskollegaer og øget overskud til de arbejdsopgaver, som venter forude. Turen foregår med guide, som undervejs gerne formidler, om såvel dyre- som planteliv.

Manglende erfaring er ingen hindring. Såfremt der er begyndere med, skal i dog være indstillet på at turen foregår i roligt tempo (skridt). Det giver samtidig mulighed for at deltagere, der ikke ønsker at ride, kan nyde den skønne natur og hestens prusten til fods.

Ønskes der forplejning i forbindelse med arrangementet, er dette også en mulighed. Kontakt os for mere info.

Pris: DKK 600 inkl. moms, pr. ridende deltager ex. forplejning.

Varighed: 120 minutter.

Book hos Sabine på tlf. (+45) 30 55 08 88 eller info@hippoxplore.dk.

Ridning for skoler, institutioner eller andre grupper

Er I højskole, efterskole, kostskole, eller måske en institution, som kunne tænke jer en fed oplevelse på islandsk hest i vild natur, f.eks. til skov, strand og hede.

Vi tilbyder friske tempoture for habile ryttere, roligere ture for de let øvede, helt rolige nybegynderture, samt trækture i naturen for mindre børn. Hvis deltagerne i jeres gruppe har forskelligt erfaringsgrundlag, kan i vælge at vi opdeler jer i henhold til dette. Alternativt tilbyder vi en fællestur i helt roligt tempo, hvor også begyndere vil føle sig kompetente.

Husk at i som skole eller institution, på forhånd skal have sikret at alle børns forældre er bekendt med, og godkender at i sætter deres børn på hesteryg. Det er jeres ansvar at informere dem vore regler om sikkerhed, og at ridning sker på eget ansvar.

Pris: DKK 450 inkl. moms, pr ridende deltager.

Varighed: 90 minutter.

Book hos Sabine på tlf. (+45) 30 55 08 88 eller info@hippoxplore.dk.