Rideferie2020-07-07T15:32:01+00:00

Rideferie på Feddet

Søger du rideferie på lækre islandske heste i en natur så storslået, at man må gnide sig i øjnene? Vi har speciale i eksklusive rideferier på glade og friske tøltere, eller på rolige og godmodige børne- og familie heste. De fleste af vores rideferier henvender sig til voksne ryttere med rideerfaring eller terrænvante juniorryttere på minimum 12 år. For yngre og mindre erfarne børn, samt voksne kan vi arrangere særskilt familie/junior-rideferie.
Rideferie /ridepakker arrangeres løbende. Kontakt os med ønskede datoer, for et uforpligtende tilbud, eller læs mere herunder.

Er du erfaren rytter og drømmer om at tølte i flere dage?

… på en lækker islænder i den vildeste natur? Så er der rig mulighed for at sammensætte den perfekte rideferie med dine ridevenner eller veninder.

I bestiller en ridepakke hos os, hvor vi arrangerer et flerdages program med rideture til Feddets skønneste naturperler.

Overnatning og forplejning arrangere i selv i sommerhus, B&B eller andet. Feddet Camping, ligger lige ved siden af HippoXplore, og er en luksuscampingplads, der for nyligt er kåret som en af Europas bedste. De har mange forskellige overnatningsmuligheder i både hytter, telte og campingvogne. På den måde har I mulighed for at sammensætte jeres rideferie efter egne ønsker og budget.

Alt den hestetid du drømmer om

Vi giver os altid god tid på rideferie, og I får masser af tid med hestene. Vi rider i små grupper på maks. 8 ryttere, hvor den erfarne rytter kommer til at opleve fornemmelsen af at ”tølte til verdens ende” på en frisk islænder i god form. Børn, uerfarne og nervøse ryttere vil på vores ”Lær at ride” rideferie, kunne opleve trygheden ved vores søde og godmodige børne- og begynderheste.

Programmet varierer efter årstid og vejr. Men det vil altid forsøges at lade særlige elementer indgå, f.eks. en solnedgangstur langs stranden eller en svømmetur med hestene i den klare Østersø. I kommer helt tæt på den unikke natur, som formidles undervejs af en guide. Måske ser vi en havørn eller en sæl?

Kombiner med luksus, øko eller wellness

Når I ikke er på hesteryg, er der mulighed for total afstresning i den udendørs spa eller en svømmetur i den opvarmede, indendørs pool. Hvis vejret tillader det, kan I dase på Feddets hvide sandstrand, som er blandt landets bedste. Energiboost og røde kinder garanteres her.

Medbringer I familie, som ikke ønsker rideferie, er der masser af faciliteter, de kan kaste sig over. Mens I rider, kan kæresten f.eks. køre el-motorcykel, og børnene hænge ud på de mange legepladser.

Hvad enten I er til hygge omkring aftenbålet eller middag på lækker restaurant, er der flere muligheder. Ring og forhør.

Book en rideferie

Rideferie på islænder bookes hos Sabine på tlf. (+45) 3055 0888 eller info@hippoxplore.dk.

Du booker først selve ridepakken hos os, og vælger selv hvor mange ture du ønsker, samt hvorvidt du ønsker 1½ times, eller 2 timers ture. Minimumsantal deltagere for gennemførelse, er 2 personer. Derefter booker du indkvartering, f.eks. i hytte, shelter mm. (flere prisniveauer) på www.feddetcamping.dk.

Forplejning arrangeres af os eller på egen hånd. Der kan f.eks. arrangeres frokost i det fri, som en del af rideturen. Det kunne også være kaffe/kage på bænken ved vandet. Hvis det ønskes kan i også lave mad i egne hytter eller spise på en nærliggende, hyggelig restaurant.

Priser 1½ times ture: DKK 450 pr person, uanset antal ex. forplejning.

Priser 2 timers ture: DKK 600 pr person, uanset antal ex. forplejning.

Ved rideferie er du selvfølgelig altid med til at hente og klargøre den hest du skal ride.

Bemærk vores grænse for ryttervægt på max. 85 kg, og husk at læse vores regler om sikkerhed.

“Lær at ride”- rideferie

Vi arrangerer særskilt begynder rideferie for yngre børn og mindre erfarne, voksne ryttere, og har heste som er meget nervefaste, rolige og godmodige til det formål.

Denne type rideferie forløber, som alle øvrige rideferier, ved at man arrangerer indlogering og forplejning separat. Prisen er den samme.

Der vil være grundig instruktion udi ridningens ”ædle” kunst, samt masser af strigle og hyggetid med hestene. Tempoet tilpasses gruppens niveau.

Minimumsalder for deltagelse er 8 år.

Kontakt os for mere information.