Turridning2019-07-16T15:16:23+00:00

Luksus turridning

Hos os kan børn og voksne komme Feddet rundt på hesteryg. Al turridning foregår med guide, som gerne fortæller om naturen og det specielle dyre- og planteliv, vi ser undervejs. Eller I nyder måske blot en hyggesnak, stilheden og hestens prusten.

Vi har ture for alle niveauer. Oplys ved booking deltagernes alder, vægt, højde og rideerfaring, så vi kan matche heste og ryttere så optimalt som muligt. Hvis du ikke kender dit eller dit barns niveau, kan du hente hjælp her.

Bemærk vores grænse for ryttervægt på max. 85 kg, og husk at læse vores regler om sikkerhed.

Book turridning direkte hos Sabine på tlf. (+45) 30 55 08 88 eller info@hippoxplore.dk.

Vi glæder os til at vise dig Feddets enestående natur.

Bemærk at ved turridning er mødetid 10 minutter før den bookede tid – omklædt, tisset af og klar til at ride. Dette for at tilsikre rettidig afgang. Vi forbeholder os retten til at afvise kunder som kommer for sent uden tilbagebetaling af hensyn til andre betalende gæster.

Ønskes en privat tur, er dette også en mulighed – ring blot for mere info.

For begynderen og den let øvede

Rid ad hyggelige skovstier til en af Danmarks bedste sandstrande. Måske udforsker vi hemmelige stier i birkelund og nåleskov. Nyder lyngen på Sjællands største hede eller udsigten fra en af de små laguner langs fjorden. En pragtfuld og meget flot tur i naturens tegn for alle aldre.

Børn under 10 år skal have en voksen gående ved siden af sig under turene. Dette af sikkerhedsmæssige årsager.

Varighed: 90 minutter.

Tempo: Hvis der er begyndere med på turen, er tempoet roligt (skridt). Hvis alle er let øvede da også trav og tølt (se dit niveau her)

Hvor: Starter fra folden ved det røde hus bag svømmehallen (find os her).

Hvornår: Hele året på bestilling.

Pris: DKK 450 pr person.

For den erfarne rytter

Friske tempoture på lækre, velgående tøltheste. Mærk friheden på stranden og Sjællands største hede, hvorefter det går hjem via overdrev og kringlede skovstier. En pragtfuld naturbooster, hvor du forhåbentlig, som os, bliver bidt af stemningen, og måske får lyst til at komme igen og igen.

Varighed: 90 minutter.

Tempo: Alle gangarter, med det forbehold, at føret er til det. Det er vigtigt at du, inden du booker en erfaren tur, sikrer at du ride- og erfaringsmæssigt opfylder kravene hertil (se dit niveau her).

Hvor: Starter fra folden ved det røde hus bag svømmehallen (find os her).

Hvornår: Hele året på bestilling.

Pris: DKK 450 pr person.

For de mindste

Kom i nærkontakt med en lille og nuttet shetlandspony på træktur med PonyXpressen.

På Feddet har du mulighed for at leje en shetlandspony i en time til en træktur rundt i skoven. Dette er en oplagt mulighed for hyggeligt samvær mellem bedsteforældre/forældre og børn.

Pris: DKK 200 pr. tur.

Har du ikke selv mod på, at trække en shetlænder rundt i skoven, tilbyder vi trækture rundt på vores sansesti. For de lidt ældre børn er der mulighed for trækture på en sød og blød islænder.

Varighed: 6-8 minutter.

Tempo: Skridt.

Pris: DKK 40 pr. barn.

Hvornår: Shetlandsponyen kan lejes på timebasis til trækture hele året. PonyXpressen på sansestien er på udvalgte dage eller på bestilling ved mindst 10 børn. Tidspunkter og information om tilmelding slås op i Feddets aktivitetskalender.

Hvor: Starter fra folden ved det røde hus bag svømmehallen (find os her).

Bemærk: Ved trækture på shetlandsponyen er maksvægten 30 kg.